For børn.

Der er mange sjove og spændende aktiviteter inden for en kort radius for Nexø Hostel. Alt ligger inden for en times kørelse.

Du kan finde mange flere aktiviteter på bornholm.info

 

sommerfuglepark bornholm børn fisk

Sommerfugleparken

Sommerfugleparken ligger lige overfor Nexø Hostel. Hvor man kan opleve skøn indendørs natur med mange forskellige sommerfugle, insekter og planter. der er også en skøn park hvor man kan lege og spise en dejlig madpakke, hvis man ikke har medbragt en kan man gå ind i deres café og købe en hjemmesmurt sandwich og lidt kaffe til siden

Bornholms Sommerfuglepark

Natur Bornholm dinosaur

Natur Bornholm

Masser af aktiviteter for store og små i Danmarks populære oplevelsescenter med en tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, bison, østersøakvarium, levende krokodiller, udendørs el-bil bane til børnene, butik, café og meget mere. 

Natur Bornholm

Værftet nexø havn skateboard

Værftet

indendørs skaterhal, legeland og en lille cafe på Nexø havn. Værftet drives not for profit af frivillige ildsjæle, og al overskud går til at vedligeholde og udvikle Værftets aktiviteter.

Værftet

brændegårdshaven forlystelsespark

Brændegårdshaven (Joboland)

Det er Bornholms forlystelsepark med mange aktiviteter for børn. For både store og små børn med masser af aktiviter at blive trætte af. 

Vandland, Zoo, svævebande, minigolf, robåd, rutchebaner, klatreland  og spisesteder. og meget mere. du kan læse om de forskellige aktiviteter på deres side.

Brændegårdshaven