ONLINE BOOKING

BOOK HER

Velkommen

Billig og let overnatning på Bornholm?
Besøg vores moderne og spændende hostel på Møbelfabrikken i Nexø på Østbornholm.
 
Vores gæster roser freden og roen, de dejlige omgivelser og gårdhaven hvor man kan slappe af efter en dag på farten, nyde en kop kaffe eller en hyggelig grillaften.
 
Nexø har et idyllisk, autentisk og spændende havne- og bymiljø med omkringliggende klippekyst og tæt til Bornholms bedste sandstrande i Balka og Dueodde. 

Nexø og omegn byder desuden på en lang række udendørs, såvel som indendørs, oplevelser til alle – fra museer, kirker og shopping til storslået og smuk natur, MTB ruter og fodboldgolf.
 
Nexø Modern Hostel er en god base, hvorfra du kan nå det meste af øen på en dag. Vandrehjemmet er, med vores Bed+Bike certificering, særligt praktisk for cykelturister.

Bus 6 går lige til døren og yderligere busruter kan benyttes fra Nexø busholdeplads i centrum. Ligeledes har vi gode parkeringsmuligheder for jer der ankommer i bil. 
 
Nexø Modern Hostel er en del af iværksætterhuset Møbelfabrikken, som bl.a. byder på et kreativt, dynamisk og spændende miljø med alt fra keramik- sy- og multiværksted, forskellige mindre virksomheder, kunsthåndværkere og kombucha bryggeri til massage, sexolog, crossfit- og yogahold.
 
Vi glæder os til dit ophold!
1 kommentar(er)

Gæstebog - læg en hilsen

Skrevet af

Du har mulighed for at bestille morgenmad, smør-selv madpakker og sandwiches to-go.

Morgenmaden serveres dagligt mellem 07.30-10.00.  

Du kan enten forudbestille sammen med din booking
- eller du kan bestille ved at levere en udfyldt bestillings-
seddel i receptionen senest dagen før, fra kl. 09.00-12:30.

Priser:

  • Morgenmad Voksen DKK 79,- 
  • Barn t.om 12 år DKK 49,- 
  • Morgenmad m. smør-selv madpakke DKK 119,-
  • Sandwich to-go DKK 65,-

8,8 "Behageligt og positivt. ... Utrolig godt til prisen. Pænt og rent. Sengene gode med gode madrasser. Gode bad og toiletforhold. Nemt og tilgængeligt, når man lige ved, at man skal op via de udvendige vindeltrapper. Morgenmad med både surmælksprodukt, rugbrød og morgenbrød. Fint udvalg af pålæg. Tilgængeligt, venligt og imødekommende personale. Absolut anbefalelsesværdigt til prisen" - Pia 2. juli 2018

-  Læs mere end 100 gæsteanmeldelser her

møbelfabrikk nexø

Nexø Modern Hostel er en del af Møbelfabrikken, Bornholms iværksætterhus i Nexø. Læs mere om vores aktiviteter