Konference Center Bornholm, Vi er en anderledes oplevelse

Budgetvenlig konference, møde og events faciliteter, på den gamle Møbelfabrik, nu Iværksætterhuset Bornholm Nexø
Vi er en anderledes oplevelse her på Iværksætterhuset Bornholm Møbelfabrikken, har faciliteterne til din næste event. Vil du prøve noget andet, end de klassiske konference hoteller, bør du overveje at bruge os. Her emmer det af industri historie, god stemning, og iværksætter liv året rundt, Vi boltre os under de 5000 m2, vi har under tag.

Fra 2 til 149 personer, og mere til
Hvad skal der ske ?. Konferencer, møder, pop up workshops, messer. Vi har alt fra små mødelokaler, til den store gamle, nyrenoverede, og atmosfærefyldte møbelproduktionshal, med højt til loftet. Alle lokaler er godt udstyret med moderne møde faciliteter. Og har du planer om rigtig store events, kan vi åbne op for hele Møbelfabrikken.

Forplejning
Fuld forplejning, – hvad kunne du tænke dig. Sammen sammensætter vi menuen, og vi stræber efter at bruge lokale økologiske råvarer. I skal nok blive flydt op med energi, til hele dagen. I øvrigt, huser vi en iværksætter med egen Kombucha bryggeri, det skal prøves.

Overnatning på stedet
Vi har et ganske pænt overnatningssted på Møbelfabrikken, ved navn Nexø Hostel. Her har vi 23 værelser, og der kan sove op til 53 personer. Værelserne er med 2 eller 4 separate senge, med god sove komfort. De fleste af værelserne har eget bad og toilet.

Skal I ud og have noget luft
Så er der ikke langt til en gå, løbe eller cykeltur i paradisbakkerne, eller en dukkert i bølgerne på dejlige Balka eller Dueodde strand. Et smut forbi Nexø Havn, engang Danmarks 3. største fiskeri havn. er også ganske hyggeligt. Du kan også blive klog på Martin Andersen Nexø, Bornholms gamle jernbane, eller Nexøs dramatiske historie om bombningerne under anden verdenskrig, via historier fra Udforsk Bornholm. Smart oplevelses koncept udviklet af en anden af vores iværksættere. Der er nok til en uforglemmelig oplevelse. Lige uden for døren, har vi om sommeren åben i gårdhaven, masser af siddepladser, lidt sjov og lej, og en kølig fra 24H baren. Vores nabo er Sommerfugleparken, virkelig en oplevelse vær.

Dejlige Østbornholm, med ægte Bornholmsk charme
35 minutter, fra færgelejet eller lufthavn, og du lander på Møbelfabrikken. Enten køre I med egen bil/bus, eller især fra lufthavnen, lejer I en af øens mange busser https://www.bustrafik.dk/ I øvrigt er Bornholm kun 35 minutters Co2-neutral flyvning fra blandt andet København.

Ring eller mail os for mere information
Tel.: 70220898 eller mail: info@moebelfabrikk01.dk