Lejrskoler – Nexø Hostel er velegnet til hyggelige studieture

Studietur på Nexø Hostel, tæt på de bedste strande, Balka og Dueodde, storslåede kyster, Nexø Havn, og Martin Andersen Nexø´s mindestue. Dertil skal vi ikke glemme og nævne Paradisbakkerne, Sommerfugleparken og Brændesgårdshaven.

Vores overnatnings kapacitet er på max. 55 personer.

Vi tilbyder følgende:

  • Ophold med morgenmad, og smør selv madpakker samt frugt: DKK 179,- pr. person. pr. døgn.
  • Tillæg for aftensmad: Hovedret med dessert: kr. 125 pr. person pr. døgn.
  • På Nexø Hostel har vi 2 køkkener, et på hver sal, hvor I selv kan lave aftensmad, enten gennem hele opholdet eller nogle udvalgte aftener (teambuilding).

Lejrskoler vælger os, fordi vi er et lille historisk sted og fordi vi er beliggende lige i bygrænsen til historiske Nexø, med masser af fortællinger om krigen, fiskeriet, og nutiden, med kunst, kultur, havet og iværksætteriet.

Vi har en stor hyggelig gårdhave med plads til egne aktiviteter, skattejagter, lege og udfordringer. Vi gør meget for biodiversiteten, med markblomster, sommerfugle og andre insekter, og man kan gå på humlebi safari, da vi har gjort særlig meget ud af det. Om aftenen, når vejret tillader det, har vi den skønneste stjernehimmel.

Der indkvarteres oftest på 2-sengs værelser, hvor meget få deles om det samme bad og toilet, og så er der separate lederværelser, med eget bad.

Prisen er inkl. dyner, puder, linnedsæt og håndklædesæt. Husk shampoo og godt humør.

Vi udlejer også cykler

Vil du høre nærmere, så kontakt os på booking@nexohostel.dk eller ring på +45.70220898