Arbejds ophold – kortere og længere perioder, fra ét døgn til flere måneder.  

Har du brug for at komme væk hjemmefra, og finde ro til at arbejde eller udtænke dit næste geniale projekt, så er Nexø Hostel et godt sted at opholde sig. Nexø Hostel, er en del af Bornholms iværksætterhus, Møbelfabrikken, der før i tiden var en Møbelfabrik der producerede danske kvalitetsmøbler, har masser af stemning, historie, og plads. Møbelfabrikken huser i dag erhvervsfremme, uddannelse, iværksætteri, og startups.

Du kan bo på Nexø Hostel og frit benytte faciliteterne på Møbelfabrikken, WiFi, printer, mødelokaler, hyggelig gårdhave eller kantine, hvis du enten har fast kontor, lejer flyverplads eller kontorplads på dagsbasis. Det er også muligt og tilkøbe kaffe, morgenbrød m.m.

Medens du opholder dig på Nexø Hostel, kan du eksempelvis tage en cykeltur til Bornholms skønneste strande på Balka eller Dueodde, eller måske en inspirations tur i Paradisbakkerne, Nexø havn og by.

Vi ser ‘arbejds ophold‘ gæster som værende forfattere, studerende med hovedopgaver, koncept og forretningsudviklere, freelancere, og personer der bare har brug for arbejdsro, uden forstyrrelser og afbrydelser fra kollegaer og andet godtfolk.

Arbejds ophold er ideelt i perioden fra september til maj.

Du kan bo hos os i kortere og længere perioder, fra ét døgn til flere måneder.

Work’n Bed gæster, der har haft et længere ophold hos os, finder det dejligt praktisk, at der på Nexø Hostel er to køkkener hvor gæsterne har deres egen plads med værelsesnummer i køleskabet samt på hylder.

Derudover har vi vaskeri, tørrestativ, strygejern & strygebræt og masser af parkeringspladser. BAT bussen (den offentlige bus) har holdeplads lige ved siden af Nexø Hostel.

Vil du høre nærmere, så kontakt os på booking@nexohostel.dk eller ring på +45.70220898