Studietur – Kvalitet, komfort og pris hænger sammen

Studietur med ophold på Nexø Hostel. Vi ligger tæt på Paradisbakkerne og rokkestenen, Dueodde, Nexø Havn, og Martin Andersen Nexø´s mindestue, de bedste badestrande Balka og Snogebæk og mod nord storslåede klippe kyster. Dertil skal vi ikke glemme og nævne Sommerfugleparken og Brændesgårdshaven. Nem adgang til Højlyngsstien og Kyststien.

Vores overnatnings kapacitet er på max. 55 personer.

Vi tilbyder følgende:

  • Ophold inkl. gode senge, dyner, puder, linnedsæt, håndklædesæt, daglig rengøring på alle fællesområder ogsà køkkener, fra DKK 199 .- pr. person v/2 til 4 personer pr. værelse (hovedsagelig 2 personer pr. værelse) ved minimum 3 overnatninger (alt efter årstid).
  • Morgenmad, bredt udvalg, med kog selv æg og smør selv madpakker samt frugt: DKK 99,- pr. person. pr. døgn.
  • På Nexø Hostel har vi 2 køkkener, et på hver etage, hvor I selv kan lave aftensmad, enten gennem hele opholdet eller nogle udvalgte aftener (teambuilding).
  • Vi kan også være behjælpelig med at finde et spisested for aftensmad. Skal vi hente maden koster det  500,- pr. gang.

Studieture vælger os, fordi vi er et rent, pænt, lille historisk sted, med 2 og 4 sengs værelser (hovedsagelig 2 sengs værelser), fugtfri, med gode senge, og ordentlige bad og toilet forhold, og så har vi INGEN køjesenge. Vi er beliggende lige i bygrænsen til historiske Nexø, med masser af fortællinger om krigen, fiskeriet, og nutiden, med kunst, kultur, havet og iværksætteriet.

Vi har en stor hyggelig gårdhave med plads til egne aktiviteter, skattejagter, lege og udfordringer. Vi gør meget for biodiversiteten, med markblomster, sommerfugle og andre insekter. Om aftenen, når vejret tillader det, har vi den skønneste stjernehimmel.

Indkvarteres oftest på 2-sengs værelser, hvor meget få deles om det samme bad og toilet, og så er der separate lederværelser, med eget bad.

Vi kan også arrangerer cykler

Husk shampoo og godt humør.

Vil du høre nærmere, så kontakt os på booking@nexohostel.dk eller ring på +45.70220898