Et cykelvenligt ophold på Bornholm - med certifikatet "Bed & Bike"!

Bornholm byder på mange muligheder for en fantastisk cykelferie. Øen har et smukt beliggende cykelvejnet gode cykelveje/stier og MTB spor på hele øen. Bornholm indbyder til hyggelige udflugter i den smukke natur for bikepackers, familier, par og cykelentusiaster. Du kan også cykle Bornholm rundt eller vælge ruter tværs gennem øens pragtfulde skove, gourmet tur med besøg på diverse gode spisesteder og nyde øens udbud af kulinariske oplevelser. Tage på udflugt til de mange seværdigheder eller benytte MTB action fyldte spor, også tæt på Nexø Hostel. Uanset hvad, så giver Bornholm dig muligheder for et utal af uforglemmelige oplevelser.

Derfor har Nexø Hostel skabt cykelvenlig Bed & Bike-certificeret indkvartering.

Vi tilbyder blandt andet følgende faciliteter til vores gæster på cykelferie:

  • Aflåseligt cykelskur
  • Vaskeri og tørrerum, til tørring af vådt tøj og udstyr
  • Cykelværksted med tilgængelige værktøjer til enkle cykelreparationer
  • Cykelvask
  • Informationsmateriale vedrørende bl.a. regionale cykelstier, cykelruter, Bornholms MTB track kort og busplaner er tilgængelige og vi er klar med rådgivning og lokal viden. Vi kan hjælpe dig med at planlægge attraktive ture i område

Du kan leje cykler hos A.P Cykler, Torvegade 23 (cykelmekaniker beliggende ca. 400 m. fra Nexø Hostel)

 

XC spor i Paradisbakkerne – Bornholm

Det er ikke just sporet hvor du før pulsen så meget op, men teknisk bliver du meget udfordret, især hvis de store granit flader er glatte pga. regn. Området ved Paradis bakkerne er virkelig flot, dybe klippe grøfter, Rokkestenen og nogle steder er skoven så tæt at man skulle tro det var et stykke af regnskoven.

Trailskipper Mountain Bike Guide, Bornholm

Mountain Bike Guide på Bornholm. Guider og arrangerer alle former for Mountainbiketurer, indenfor alle niveauer.

Destination Bornholm

Bornholms Regionskommune har siden 1981 anlagt et net af skiltede cykelveje på over 230 km over hele øen og i dag har Bornholm ét af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet, der fører dig gennem den storslåede bornholmske natur og de maleriske små byer langs kysten.

Nexø Hostel er Bed & Bike og ‘Outdoor Friend’ certificeret, med gode & praktiske faciliteter